Com accedir a la WebCAM

Aquí li expliquem com accedir a la WebCAM. Una vegada hagi conclòs les passes que li expliquem a continuació, si encara no pot accedir a la WebCAM, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a traves de l´email (email)

Una vegada ha accedit a la Web, a la pàgina inicial trobarà l’enllanç directe clikant a la fotografia principal

Una vegada hagi clickat, apareixerà una nova plana, on li demanarà un USER (usuari) y un PASSWORD (contrasenya). Si l’accés el realitza com a convidat, a la Web estan publicats l’usuari i la contrasenya. Si pel contrari es soci i té un usuari i contrasenya propis, obtindrà unes característiques especials alhora de interactuar amb la WebCAM. A l’exemple que li mostrarem a continuació utilitzem la clau de convidat.

Una vegada ha accedir a aquesta plana, introduirà l’usuari (invitado) i la contrasenya (1234). A sota de la casella PASSWORD, pot observar que li permet marca dues opcions, ActiveX i Java. Si vostè està utilitzant un ordinador amb sistema operatiu Windows ha de marca la primera casella (ActiveX). Segons la versió del navegador EXPLORER que tingui al seu ordinador, li podria demanar instal.lar un plug-in. Accepti i podrà veure sense problemes la WebCAM.

Si pel contrari esta utilitzant un sistema operatiu de Mac ha de seleccionar la segona casella (Java).

Després d’introduir l’usuari, la contrasenya i determinar el sistema operatiu amb el que desitja accedir, ha de clickar damunt LOGIN. Acte seguit s’obrirà la WebCAM des de la qual podrà observar la vida en directe dels voltors.

Si després de realitzar aquestes passes no pot visionar la WebCAM, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre servei tècnic (email). Ens posarem en contacte amb vostès el més aviat possible.

Anuncios